gastenboek

Gastenboek

13 berichten op 3 pagina's
Annemieke Katerberg
23-04-19 09:45:06
Barbara is een fijne, liefdevolle coach. Ze windt er geen doekjes om. Recht door zee en duidelijk.
Marijke Zero
16-04-19 08:43:02
Lieve Barbara,
Je trof me, met je heldere bewoordingen en beelden. Spot on. Werk aan de winkel, ga aan de slag , met je goede opbouwende praktische tips. Ik ervaar je als een liefdevol, humorvol en geduldig, heldere vrouw. Liefs ?
Annemiek Wils
23-03-19 20:27:07
Super bedankt voor de sessie, Barbara! Vanaf het begin voelde ik me direct op mijn gemak bij je. Niks vaag gedoe, gewoon recht voor z'n raap, kort en krachtig en vooral doordringen tot de kern. Voordat ik iets kon zeggen kwamen al veel zaken op tafel. Hoe treffend en fijn. Er is veel duidelijk geworden en ik weet waar ik nu aan kan en ga werken. Ik ga je zeker vaker inzetten voor het pad dat ik aan het belopen ben. Thanx!
Peggy Schrijvers
08-02-19 14:25:54
Vandaag voor de 2de keer een consult met Barbara 'uit het buitenland' :-) Ik ben uit Antwerpen (België) dus het verloopt via de telefoon. Opnieuw heb ik de hoorn ingehaakt met een rustig maar vastberaden gevoel. Een paar inzichten brachten heel wat innerlijke rust. Barbara is niet alleen een goed medium, ze geeft ook heel wat interessante, praktische tips. Ik weet waar ik terrecht moet als ik opnieuw spirituele vragen heb. Dank je wel Barbara!
Lisa
22-09-18 17:16:28
Het moest zo zijn! Vandaag Barbera tegen gekomen, en een consult van haar gehad. Het kado van de dag ! Een prettig maar confronterend gesprek gehad. Waardoor ik veel innerlijke rust heb gekregen. Ik raad iedereen aan een consult bij Barbara te boeken! Wat een Pracht vrouw!! En Bar ill be back voor een dikke knuffel :)
Tonen: 5  10   20