gastenboek

Gastenboek

Lisa
22-09-18 17:16:28
Het moest zo zijn! Vandaag Barbera tegen gekomen, en een consult van haar gehad. Het kado van de dag ! Een prettig maar confronterend gesprek gehad. Waardoor ik veel innerlijke rust heb gekregen. Ik raad iedereen aan een consult bij Barbara te boeken! Wat een Pracht vrouw!! En Bar ill be back voor een dikke knuffel :)
Lisa
22-09-18 17:00:42
Vandaag Barbara ontmoet en een consult gehad van haar. Het moest zo zijn! Een prettig maar confronterend gesprek gehad. Waardoor ik meer innerlijke rust heb gevonden. Ik raad iedereen aan een consult te boeken bij Barbara want wat is dit een Prachtvrouw!!

Bar ik kom snel weer een knuffel bij je halen:)
Liefs Lisa
Desiree van den IJssel
09-09-18 12:42:41
Van de week een goed telefonisch consult van Barbara gehad! Wat ze vertelde was voor mij heel erg herkenbaar! Ze is eerlijk en heel erg duidelijk, waardoor het voor mij heel helder is geworden. Hierdoor heb ik meer rust gekregen in mijn hoofd en leef ik meer in het nu i.p.v. in de toekomst.
Suzanne Nanning
18-07-18 09:30:19
Lieve Barbara, Dank je wel voor de adviezen en tools die je me gaf om weer op zoek te gaan naar mijn autentieke ik. Ben gelijk ermee aan de slag gegaan... voelt goed! En zo door...
Erik Balk
24-06-18 20:19:13
Vandaag bij Barbara geweest voor een reading. Barbara heeft een zeer fijne en prettige uitstraling wat zeer goed aanvoelde.
Het gesprek was prettig en verliep zeer makkelijk. Ik kon mij ook goed herkennen is de dingen die ze zei en gaf daarbij duidelijk raad/advies. Ze is duidelijk en zonder vage uitspraken die alle kanten op kunnen.
Ik ga zeker nog eens terug en raad ook zeker anderen aan die ook de behoefte hebben..

Je bent echt een toppertje Barbara !!!
Samantha Rosenberg
23-06-18 12:40:38
Wij hebben gister een consult gehad bij Barbara. Heel veel rake dingen gehoord maar top om te horen. Groetjes Jans en Samantha.
Patricia Slotema
02-06-18 17:39:21
Lieve Barbara, wat ben je toch een mooi mens! Vandaag heb ik op de beurs een onwijs mooi,lief en top consult mogen ontvangen. Je bent lekker duidelijk, eerlijk en je geeft veel advies zodat ik gelijk al aan de slag kan met maar ook voor mezelf! In het kort: je bent een topper!!!
Giel Ketting
17-05-18 21:51:19
Wat een geweldige mooie en overzichtelijke website! met mooie frisse foto's en duidelijke teksten in het geen wat je doet.
Mijn complimenten het ziet er uitnodigend uit en ik hoop dat vele mensen je nu nog beter weten te vinden in het goede werk wat je doet en waar je goed in bent!! Harte groet Giel xx keep on going en heb mooie ontmoetingen.
Gerrit Prins
17-05-18 13:23:04
Mooi mens, hoop dat deze website meehelpt dat nog meer mensen jou weten te vinden. Geniet van het spirituele en blijf vooral doorgaan met je goede werk.
Tonen: 5  10