gastenboek

Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Peggy Schrijvers
08-02-19 14:25:54
Vandaag voor de 2de keer een consult met Barbara 'uit het buitenland' :-) Ik ben uit Antwerpen (België) dus het verloopt via de telefoon. Opnieuw heb ik de hoorn ingehaakt met een rustig maar vastberaden gevoel. Een paar inzichten brachten heel wat innerlijke rust. Barbara is niet alleen een goed medium, ze geeft ook heel wat interessante, praktische tips. Ik weet waar ik terrecht moet als ik opnieuw spirituele vragen heb. Dank je wel Barbara!
Lisa
22-09-18 17:16:28
Het moest zo zijn! Vandaag Barbera tegen gekomen, en een consult van haar gehad. Het kado van de dag ! Een prettig maar confronterend gesprek gehad. Waardoor ik veel innerlijke rust heb gekregen. Ik raad iedereen aan een consult bij Barbara te boeken! Wat een Pracht vrouw!! En Bar ill be back voor een dikke knuffel :)
Lisa
22-09-18 17:00:42
Vandaag Barbara ontmoet en een consult gehad van haar. Het moest zo zijn! Een prettig maar confronterend gesprek gehad. Waardoor ik meer innerlijke rust heb gevonden. Ik raad iedereen aan een consult te boeken bij Barbara want wat is dit een Prachtvrouw!!

Bar ik kom snel weer een knuffel bij je halen:)
Liefs Lisa
Desiree van den IJssel
09-09-18 12:42:41
Van de week een goed telefonisch consult van Barbara gehad! Wat ze vertelde was voor mij heel erg herkenbaar! Ze is eerlijk en heel erg duidelijk, waardoor het voor mij heel helder is geworden. Hierdoor heb ik meer rust gekregen in mijn hoofd en leef ik meer in het nu i.p.v. in de toekomst.
Suzanne Nanning
18-07-18 09:30:19
Lieve Barbara, Dank je wel voor de adviezen en tools die je me gaf om weer op zoek te gaan naar mijn autentieke ik. Ben gelijk ermee aan de slag gegaan... voelt goed! En zo door...
Tonen: 5  10   20