Over Mij

 

Graag stel ik mij aan jullie voor.  Mijn naam is Barbara Meijer, geboren op 11 september 1974 in Beiroet, Libanon.  Trotse moeder van een prachtige dochter. 

Als baby ben ik geadopteerd vanuit Libanon en groot gebracht in een Nederlands gezin. Al snel voelde ik mij anders. Iets waar ik als kind mijn vinger nog niet op kon leggen. Ik zag en voelde veel, maar kon dit niet met het gezin delen. . Het voelen werd sterker en tegenwoordig  wordt hier de naam HSP aan gegeven. Als moeder heb ik veel van mijn dochter kunnen leren over nieuwetijdskinderen en wat hun betekenis hier op aarde is en hoe je er als volwassene er mee om leert gaan. Door andere ogen te leren kijken dan je gewend bent en veel meer bij jezelf naar binnen gaan. Wat je wereld verrijkt en verbreedt. Puzzelstukjes vielen op hun plaats en mijn helder voelen werd nog sterker ontwikkeld.

Mijn leven is de grootste studie dat ik ook heb mogen ervaren. Harde klappen mogen incasseren en er het positieve  uit weten te halen. Naast levenservaringen heb ik studies gevolgd voor magnetiseren, aura en chakra-healing, familieopstellingen, NLP practitioner.

Vanuit deze ervaringen mag ik jullie als medium,transformatiecoach en ervaringsdeskundige  met  liefde vooruit helpen op jullie levenspaden.