Over Mij

 

Barbara Meijer.

Geboren op 11 september 1974 in Beiroet, Libanon.  Trotse moeder van een prachtige dochter. 

Als baby ben ik geadopteerd vanuit Libanon en groot gebracht in een Nederlands gezin. Ik ben lichtwerker, medium, ervaringsdeskundige en transformatiecoach  . Ik heb mij ontwikkeld op het gebied van nieuwetijdskinderen, HSP en burn-out.  

Ik was in ons gezin het meisje met de fantasie en zweverig. Ik zag en voelde veel bij mensen, in huis. Mijn ouders zeiden dat ik het mij verbeelde.. dat het schaduw  was.. Toch was dat niet zo.. Ik zag en voelde het wel en later werd mij duidelijk dat het mijn gidsen waren net als overledenen die toegang tot mij zochten om te communiceren met dierbaren op aarde. Op school dwaalden mijn gedachten altijd af en kwam thuis met mooie verhalen wat ik allemaal gezien had. wat de meester op het bord had geschreven had ik niet onthouden. Door de vele pijnlijke ervaringen die ik op mijn pad heb gekregen en relaties met narcistische mannen, ben ik diep gegaan en dat heeft mij gemaakt tot de vrouw gemaakt wie ik nu ben. krachtig, positief, liefdevol en bijzonder.

Mijn leven is de grootste studie dat ik ook heb mogen ervaren. Harde klappen mogen incasseren en er het positieve  uit weten te halen. Naast levenservaringen heb ik studies gevolgd voor magnetiseren, aura en chakra-healing, familieopstellingen, NLP practitioner.


Ik kleur de wereld met wie ik ben en niet met wie ik zou moeten zijn. Ik durf mijzelf te zijn.

Vanuit deze ervaringen kan ik jullie als medium,transformatiecoach en ervaringsdeskundige  met  liefde vooruit helpen op jullie levenspaden.