Praktijk

 

Welkom bij praktijk Astara Nour.  

Waar positieve energie mag stromen, je tools krijgt om je blokkades aan te kijken, te verwerken en nieuwe stappen te mogen zetten.

Een plek waar jij volledig jezelf mag zijn, waar je gesteund en begrepen wordt.  

Ik geef consulten in de praktijk, telefonisch, bij u aan huis en via Skype. Daarnaast ben ik geregeld op verschillende spirituele beurzen te vinden ( zie beursagenda voor data en plaats) waar ik ook consulten geef.    

Specialisatie:  Psychometrie d.m.v. Foto lezen, tramsformatiecoach, Spiritual healer, coaching  persoonlijke ontwikkeling/ Hsp/ nieuwetijdskinderen/ burn-out, contact met overledenen, ervaringsdeskundige en spirituele spreker, NLP practitioner..   

Als medium werk ik vanuit spontane waarnemingen samen met onze gidsen en verschillende kaartendecks. Tijdens een reading geef ik jou inzichten en tools om je spirituele groei voort te kunnen zetten, geef ik antwoord op vragen over liefde, werk en relatie.  Samen met mijn gidsen zet ik je op een directe maar altijd respectvolle manier weer op je pad. Ook heb ik contact met overledenen.  Een consult bij mij in de praktijk is een combinatie van Spiritualiteit/paranormale en coaching met o.a. NLP technieken, familieopstellingen.  (Voor medische vragen verwijs ik je ten alle tijden door naar je huisarts of andere specialist!). 

Tevens werk ik als spirituele spreker en geef ik consulten op huiskameravonden bij je thuis.

Graag ontmoet ik je in mijn praktijk of op een beurs en help je graag weer verder..    

Warme groet, Barbara.
BURN-OUT 


Een burn-out wordt gezien als uitputting van lichaam en geest. Je accu is op. Alles voelt zwaarder aan dan voorheen. Je hebt het gevoel de controle kwijt bent over jezelf en je leven. Het gevoel hebben dat je onvrijwillig grenzen overschrijdt in jezelf, dat ons ongelukkig maakt terwijl gelukkig zijn zo belangrijk is. Gefocust op het gevoel van “geluk”.

Het is lastig om de symptomen in vroeger stadia te herkennen. Deze sluipen er vaak door de jaren heen in, je lijkt de “grip” te verliezen en je voelt stuurloos alsof je meegenomen wordt in een rollercoaster.

Je bent voortdurend uitgeblust en opgebrand. Je energie lijkt volledig verbruikt te zijn. Je raakt niet uitgeslapen, komt niet tot rust en ontspannen lijkt ook niet langer te lukken. Je voelt je steeds meer betrokken ook niet meer bij jezelf en wordt overspoeld met heftige en vaak negatieve emoties. Woede, verdriet angst geven je het gevoel van depressie. Doordat je het gevoel de controle kwijt te zijn lijkt het net alsof zich er een film voor je wordt afgespeeld. Jij bent daarin de hoofdrolspeler, maar kan het script niet wijzigen.

Je hebt jaren je laten leven, moeite gehad om nee te zeggen en je grenzen aan te geven. Te veel zag je .. te veel heb je gedaan. Voor jezelf? Meestal niet. Vaak vanuit plichtgetrouw en loyaliteit. Je kijkt de toekomst in.. streeft naar beter, naar het “geluk”. Perfectionisme. In je hoofd en totaal het contact met je ware zelf verloren. Overtuigd door aangeleerde overtuigingen en patronen. Je mee laten sleuren door het ritme van de maatschappij. Durf jij weer je eigen tempo en levensritme te grijpen? Mag het ook iets minder? Ga jij je eigen even creëren? Balans vinden tussen geven en ontvangen? Zowel van en naar anderen als in jezelf. Stop je vanaf nu jezelf weg te cijferen, te pleasen in het belang van anderen? Ga je nu doen wat je echt leuk vindt?!

Een burn-out geeft je de kans Jezelf te “resetten naar fabrieksinstellingen” Je los te kunnen koppelen aan de aangeleerde overtuigingen van het moeten, het hoort zo, aangeleerde verwachtingen.

Word jij weer de script schrijver van je eigen verhaal?

Ik help je graag met het opnieuw verbinden met jezelf.
HSP 

Sommige mensen zijn intelligenter dan anderen en sommige mensen zijn gevoeliger. HSP staat voor High Sensitive Person. Ofte wel Hooggevoelig/sensitief. Alle indrukken komen intenser binnen. Hierdoor raak je snel overprikkeld wat ook weer nadelige gevolgen kan hebben als chronische vermoedheid en burn-out.

1 op de 5 mensen is hooggevoelig. Zowel mannen als vrouwen. Het is geen aandoening of ziekte dat ‘‘genezen’‘ kan en hoeft te worden. Wel is het belangrijk dat je leert hoe je met je hooggevoeligheid om kan leren gaan. En daar help ik je graag mee.

Een aantal kenmerken van HSP’s zijn:

* Je neemt veel meer gedetaillerder en intenser je omgeving waar

* Je hebt meer tijd nodig om alle prikkels , voornamelijk van buitenaf, te verwerken

* Je bent meestal een beelddenker en hebt een rijke fantasie, dromen

* Voelt sferen en stemmen sterk aan

* Je staat graag dichtbij de natuur, om te gronden

* Je voelt je vaak aangetrokken tot kunst en muziek

* Sterke emoties en een hoog empatisch vermogen

* Je voelt je vaak plichtsgetrouw en perfectionistisch

* Je houdt er niet van om op je vingers gekeken te worden en functioneert het beste als je je eigen tijd bepaalt

* Je bent vaak zorgzaam en kan goed anticiperen op de behoeften van anderen

* Je hebt moeite met grenzen aangeven

* Je zet jezelf snel op de laatste plaats

* Je hebt sneller last van stress, fysieke klachten en vermoeidheid

* Je trekt je graag terug om jezelf weer op te kunnen laden

* Je bent gevoelig voor stemmingswisselingen ( je neemt namelijk heel snel de stemming van een ander waar), verslavingen, angsten en depressiviteit

* Je neemt geuren, geluiden en smaken sterk waar

* Je hebt sneller last van allergieën

* Je hebt een sterk rechtvaardigsheidsgevoel wat voor conflicten kan zorgen

* Je kunt je pas echt hechten aan iets wanneer er gevoel aan te pas komt

* De meeste hebben een sterk 6e zintuig

Klachten door HSP

* Je hebt moeite met ritme in je leven vinden

* Je hebt moeite met plannen en krijgen van structuur

* Je ervaart vaak onrust door de prikkels die je waarneemt van buitenaf

* Je hebt meer tijd dan anderen nodig om deze prikkels te verwerken, je bent hierdoor sneller overprikkeld

* Je kan jezelf sneller overstuur maken door je sneller ergens zorgen over te maken

* Je hebt sneller last van allergieën, fysieke klachten, spanning, Hoofdpijn, darmklachten, burn-out

* Je hebt meer moeite met veranderingen in het levenNieuwetijdskinderen 


Nieuwetijdskinderen zijn kinderen die hoogsensitief en overgevoelig zijn. Zij voelen de emoties van anderen en van zichzelf heel sterk aan en kunnen hierdoor snel overprikkeld raken. Deze kinderen met ADHD, ADD, PDD-NOS en AUTISME valt vaak onder de nieuwetijdskinderen.

Overgevoeligheid kan op vele manieren tot uiting komen; sterke emoties, zoals verdrietig voelen maar ook intens blij, vormen van allergie en/of voedselintolerantie.

Deze kinderen staan vaak “wijs” in het leven. Leven liever niet binnen de opgelegde aardse aangeleerde regels. Zij zijn vaak op verschillende manieren heel creatief. Zowel in praktische dingen, maar ook in het vinden van oplossingen. Omdat nieuwetijdskinderen vaak moeite hebben met opgedragen regels en zij dus niet binnen de kaders van “normaal” vallen worden zij vaak betiteld als lastig en moeilijk opvoedbare kinderen. Terwijl deze kinderen vaak net dat ontbrekende stukje kunnen zijn en een extra dimensie kunnen geven omdat ze vaak een eigen kijk op dingen kunnen hebben.

Nieuwetijdskinderen voelen sferen en emoties zo sterk aan. Vaak heel ongemerkt waardoor zij overprikkeld raken en hierdoor vaak moe van bijv. school komen.

Goed op gezonde Voeding letten ,vaak hebben ze suikerintolerantie en andere voedingsintoleranties) en de natuur in met deze kinderen, laat ze zich maar lekker gronden. Alle energieën los laten. Maar ook om de stralingen van GSM, tablets, etc (kunnen de overprikkelingen versterken) uit het systeem te schonen..

Nieuwetijdskinderen worden ook veelal gezien als spiegels van de vastgeroeste aangeleerde overtuigingrijke volwassenen. Doordat zij vaak een nadere maar nog zo zuivere kijk hebben op de dingen in het leven “dwingen” ze de volwassenen in die spiegel te durven kijken om zo zichzelf los te kunnen koppen van hun aangeleerde patronen. Wanneer zij meer terug komen naar hun authentieke zelf zullen zij de nieuwetijdskinderen niet langer ervaren als een probleem maar als een waardevolle uitdaging.

FOTO READING

Foto reading, oftewel psychometrie genoemd. Psychometrie is een bijzondere manier van helderziende waarnemingen d.m.v. foto’s en/of voorwerpen van mensen die leven maar ook die overleden zijn. Dit is een instrument die veel door mediums/paragnosten gebruikt worden. Aan de hand van een foto of voorwerp kan een medium/paragnost verbinding krijgen. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de persoon alleen op de foto staat, i.v.m. ruis van energieën van andere mensen. Het beste is een recente foto. De ogen goed zichtbaar zijn. Dus geen zonnebrillen. En dat de foto onbewerkt is om zo de meest zuivere reading te kunnen geven. 

HUISKAMERAVOND

In een gezellige en veilige sfeer samen met je vrienden, familie, buren, collega’s, bij één van jullie thuis . Aan de hand van psychometrie ( foto’s) en spontane waarnemingen zal ik readings geven. Omdat het kleinschalig is zal ieder van jullie aan de beurt komen. Heb je vragen over de Liefde, werk, relaties, overledenen? je kan ze allemaal stellen. (Voor medische vragen verwijs ik je ten alle tijden door naar een huisarts of andere specialist!)

Wil je eens iets anders.. Iets bijzonders? Maak dan een afspraak voor een spirituele avond/ middag bij jou thuis. Ik kom graag naar jullie toe.