Praktijk

 

Welkom bij praktijk Astara Nour.  

Wat is het de grootste erfenis dat je mee kan geven? Juist een groot nalatenschap neerzetten en mensen helpen weer authentiek en uniek te laten zijn en voelen. Ik kleur de wereld met wie ik ben en niet met wie ik zou moeten zijn. Durf jezelf te zijn!  Ik haal het onzichtbare deel (blokkades) weer naar boven, d.m.v. mijn intuïtieve vaardigheden en helder voelen . En geef je tools om deze te helen en mee om te leren gaan. De tools die ik geef zijn inzichten die ik je spiegel d.m.v. metaforen, technieken van NLP en wat ik verder door krijg vanuit mijn mediumschap. Ik help blokkades zichtbaar te maken, lasten van je schouders te verminderen.

Wanneer je merkt dat eigenlijk niet veel meer lekker loopt in je even, zowel op werk, relatie, liefde, gezin, etc. en je erg moe bent en blijft zal je merken nadat je bij mij bent geweest, de lasten wat van je schouders afvallen, je weer een deur open kan doen om nieuwe stappen te gaan zetten. Grenzen beter durft te stellen, je eigen ruimte weer in durft te nemen.Ik help je bewust te worden van de bagage die je bij je draagt en wat niet van jou is en je zeker niet langer dient. Hoe fijn is het om je verlicht te voelen en te doen waar jij blij van wordt? Eindelijk het leven te leven dat wél bij jou past. Grenzen durft aan te geven waar nodig is.De auteur zijn van je eigen verhaal. Oude overtuigingen omzetten naar nieuwe die je helpen de volgende versie van jezelf te worden. Wat je ervaart tijdens de consulten bij mij is dat je met de inzichten in het nu weer met een positief gevoel de toekomst in kan kijken, nieuwe stappen kan gaan zetten en nog meer plezier gaat ervaren in jouw leven. Ik vertel niet wat je wilt horen, wél wat je nodig hebt zodat jij vooruit kan. Of je nou angsten hebt, je onzeker voelt, niet weet wat je nu echt wilt.. Ik help je weer bewust te worden en loop naast je mee. Jij bepaalt het tempo. Ik zeg niet wat je “moet” doen, ik adviseer en geef je mijn kennis en ervaringen door. Ik werk niet met een stappenplan of methodiek. Wat ik wel doe ik verbinding met jou maken, voelen, luisteren en spiegelen met als doel je nieuwe inzichten en tools te geven zodat je weer vooruit kan. Het resultaat levert blijvende verandering op. Bewustwording, persoonlijke groei en weer een stap dichter bij je authentieke zelf waardoor je het leven gaan leven zoals zij écht wilt.

Voel je welkom voor een consult. Een afspraak kan je maken door het formulier in te vullen onder het kopje contacten. Vermeld je voorkeur van de dagen en tijden dat je kan.


Specialisatie:  Psychometrie d.m.v. Foto lezen, tramsformatiecoach, Spiritual healer, coaching  persoonlijke ontwikkeling/ Hsp/ nieuwetijdskinderen/ burn-out, contact met overledenen, ervaringsdeskundige en spirituele spreker, NLP practitioner..   


Warme groet, Barbara.

 
 

BURN-OUT 

 

 

FOTO READING

Foto reading, oftewel psychometrie genoemd. Psychometrie is een bijzondere manier van helderziende waarnemingen d.m.v. foto’s en/of voorwerpen van mensen die leven maar ook die overleden zijn. Dit is een instrument die veel door mediums/paragnosten gebruikt worden. Aan de hand van een foto of voorwerp kan een medium/paragnost verbinding krijgen. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat de persoon alleen op de foto staat, i.v.m. ruis van energieën van andere mensen. Het beste is een recente foto. De ogen goed zichtbaar zijn. Dus geen zonnebrillen. En dat de foto onbewerkt is om zo de meest zuivere reading te kunnen geven. 

 

HUISKAMERAVOND

In een gezellige en veilige sfeer samen met je vrienden, familie, buren, collega’s, bij één van jullie thuis . Aan de hand van psychometrie ( foto’s) en spontane waarnemingen zal ik readings geven. Omdat het kleinschalig is zal ieder van jullie aan de beurt komen. Heb je vragen over de Liefde, werk, relaties, overledenen? je kan ze allemaal stellen. (Voor medische vragen verwijs ik je ten alle tijden door naar een huisarts of andere specialist!)

Wil je eens iets anders.. Iets bijzonders? Maak dan een afspraak voor een spirituele avond/ middag bij jou thuis. Ik kom graag naar jullie toe.